Σχετικά με εμάς

Σύντομη Ιστορία του WatchShop.gr
To WatchShop.gr αποτελεί μέρος του εκπαιδευτικού πακέτου «Φτιάξτε μόνοι σας το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα με το OpenCart» της Paradox Interactive.

 Η εταιρεία ξεκίνησε το 1978, από τον Δημήτριο Καράογλου, σε μια μικρή βιοτεχνία στο Φάληρο. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία όταν αποφάσισε να ασχοληθεί  με την πώληση ηλεκτρονικών ρολογιών εισαγωγής με μηχανισμό Quartz, έναν μηχανισμό πρωτόγνωρο εκείνη την εποχή για τον χώρο της ωρολογοποιίας. Πλέον, η διοίκηση της εταιρείας έχει περάσει στη 2η γενιά, υπό τον Γεώργιος I. Καράογλου, υιός του ιδρυτή, ενώ όλη η εταιρεία έχει μετεγκατασταθεί σε ιδιόκτητα γραφεία και αποθηκευτικούς χώρους 2500 m2, στα Οινόφυτα Βοιωτίας, απασχολώντας πλέον 26 άτομα, αριθμός που συνεχώς αυξάνει για να προλάβει τους ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης του WatchShop.gr.


To WatchShop.gr έχει την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στην Ελληνική αγορά, έχοντας προσθέσει στη συλλογή του περισσότερα από 350 δημοφιλή επώνυμα brands, που περιλαμβάνουν περισσότερα από 11,000 διαφορετικά σχέδια, ενώ η συλλογή του εμπλουτίζεται με μεγάλο αριθμό σχεδίων, σε καθημερινή βάση.